Keresztény család

Istenkeresés az élet labirintusában...

Utolsó kommentek:

LiDéRc 2022.06.16. 09:45:46

Azaz! Szarjuk halomba a gyerekeket 35 év felett is! Hátha down-kóros lesz...

Bejegyzés: 10 ok, amiért 35 év felett is érdemes gyermeket vállalnod

LiDéRc 2022.06.16. 09:42:56

@Jacare: Ha az urad azt parancsolja, hogy az árak kőkeményen emelkedjenek felfele, és sok könyv ELÉRHETETLEN legyen itthon, akkor büszkén vállalom, hogy "tolvaj vagyok". Akkor is, ha a könyvet - ahogy Trisi mondta - ajándékba kapom. És amíg a tolvaj (de legalább állítólag keresztény) fidesz seggét nyalod, addig ne moralizálj, hanem befetéma neked. Azaz: Csukd be a szád, mert szar folyik belőle.

Bejegyzés: Gépidő, mennyi az elég?

TOL 2021.02.06. 02:16:02

A feleségem hajlamos a depreszióra és ha rosz lekiálapotba kerül akkor csunyán beszél és jókat kiván hogy dögöljek meg pusztuljak el ez engem megnyugtat mindig zavart amikor kedves volt egy nő hozzám és csak azt érte el hogy bezárkóztam.
A feleségem dührohamai engem megnyugtatnak mikor azt mondja hogy dögölj meg bennem rengeteg pozitiv energia születik és a kedves szavai után szinte soha de a bántó sértő szavai után boldogan tudom mondani hogy szeretem,.Számomra mindig gond volt a testi érintés ölelés vagy simogatás 22 éves koromban csokoltam meg előszőr egy lányt pedig volt 2-3 olyan lány akivel jártam néhány hétig.
A feleségemmel is csak is azért jöttem őssze , mert valaki figyelmeztetett hogy szerelmes belém magamtól a büdős életben nem jöttem volna rá ,és én mivel 10 év van köztünk eldöntöttem hogy megpróbálom meggyőzni hogy ez a szerelem , hüjeség ő meg azt mondta hogy az ilyenek mint én magányosan döglenek meg, ez valahogy föloldotta a gátlásaimat
Én egy kiégett ember voltam és az örült feleségem nélkül az is maradtam volna de mivel két beteg ember egymásra talált igy eddig sikeresen gyógyitjuk magunkat egymással és 18 év eltelt közben.
A legjobb dolog az életemben a feleségem aki annak ellenére hozzám jött ,hogy azt mondtam neki hogy nekem szólgálólány kell és nem feleség ,és rám tudott mosolyogni , és szeretettel föl tudott világositani hogy ekkora marhaságott még nem hallott.

Bejegyzés: A keresztény férfi 10 típusa, akihez nem kellene hozzámenned

TOL 2021.02.06. 01:04:09

Jó osztani az észt .
Az embernek hozzá illő társat ad az isten nem ilyet ilyet keres de ilyet talál a legtöbb esetben.
A lányos apukák és anyukák a lányukat a fius apukák és anyukák a fiukat féltik, de isten igéje azt mondja ne félj .
Legyetek férfiak és legyetek nők és bizzatok istenben és nőjjetek fel, és fogadjátok el azt ami van vagy esetleg várjátok ki azt ami az ideálisnak gondoltok.

Bejegyzés: A keresztény férfi 10 típusa, akihez nem kellene hozzámenned

LiDéRc 2020.09.04. 00:00:41

Tudjátok ti, hogy mi a vérről szól a Naughty Bear? Nem tűnt fel a fogyatékos agyatoknak, hogy a főhőst kiközösítik, és azért olyan amilyen?! Nyilván: A való életben nem helyes a gyűlöletre gyűlölettel válaszolni. De basszátok meg! Inkább a való élettel foglalkozzatok, meg a való életben kiközösített embereket karoljátok fel (mindenféle erkölcsi prédikáció nélkül), ne pedig itt az interneten durrogjatok, ha akkora kurva nagy keresztények vagytok!

Bejegyzés: 10 veszélyes videojáték, amivel a gyereked valószínűleg játszik

LiDéRc 2020.03.06. 19:51:21

Bakker! Hagyjétok már békén az embereket! Mindenki úgy él, ahogy akar - szuverén döntésünk. Ha nektek ez így jó, oké. Csináljátok. De ne KELLJEN mindenkinek így élnie. Mi sem szövegelünk bele abba, hogyan éltek. A világ sokszínű, szerencsére nem klónok seregeiből áll. Ha valaki másképp gondolkodik, az nem baj, elfogadom. De könyörgöm! Ne legyen kötelező mindannyiunknak így élni! És lehet jönni a bibliával, hogy ott hogy van leírva, de ha egyszer vagyunk páran, akik nem értenek egyet vele! Kár erőszakolni a dolgot - csak még jobban megutálják...

Bejegyzés: 4 hazugság a házasság előtti együttélésről

m++ 2019.03.20. 06:46:15

Vajon a hitetlen, a hazudozó, a playboy, a felelőtlen, a függő, a leégett, a nárcisztikus, az erőszakos, a gyerek férfi, a szuperszellemi férfi Jézust követné? És akkor mitől lenne keresztény? Inkább óvakodjatok a langyos névleges keresztényektől, ha már óvakodni akartok valamitől. De vajon aki Istentől kér társat és annak Isten egy hitetlen, hazudozó, függő, playboy, leéget, nárcisztikus, erőszakos, szuperszellemi gyerek férfit ad az Isten, csak azért, hogy általa vezesse üdvösségre, nem lehet Istennek egy elhatározása? Legtöbbször az a kérdés egy kapcsolatban, hogy hajlandó vagyok-e felvenni a keresztet és akkor is szeretni a másikat, ha a másik úgy viselkedik, hogy a saját mércém szerint meg kellene tagadjam tőle a szeretetet? De ha Jézus tanítványai vagytok akkor még ellenségeteket is képesek vagytok szeretni, hát azt a társat, aki ajándékul adott nektek Isten, hogy egymás támasza lehessetek.

Bejegyzés: A keresztény férfi 10 típusa, akihez nem kellene hozzámenned

Eszter50 2019.02.19. 22:27:20

@$pi$: De van szó arról, hogy nincs válasz. Csak ahhoz kéne ismerni a Bibliát, hogy észrevedd ezeket a kérdéseket, az meg nálad esélytelen, úgyhogy...

Bejegyzés: 4 dolog, amit az egyházaknak a gyermekmolesztálásról tudniuk kellene...

Eszter50 2019.02.19. 22:20:34

@Jakab.gipsz: Ne vitatkozz hülyékkel! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. :)

Bejegyzés: 4 dolog, amit az egyházaknak a gyermekmolesztálásról tudniuk kellene...

Eszter50 2019.02.19. 22:19:18

@szanalmas: Jézus létezése történelmileg bizonyított tény. Az meg, hogy népek, tömegek tértek meg a kereszténységre, talán nem volt véletlen. A sok "divatvallási hátraarc" mellett, ahogy írod, egyes keresztény egyházak lélekszáma is növekszik. Te tényleg szánalmas vagy.

Bejegyzés: 4 dolog, amit az egyházaknak a gyermekmolesztálásról tudniuk kellene...

Eszter50 2019.02.19. 22:15:55

@$pi$: Miért kéne bármit bebizonyítani? Az a tudomány dolga.

Bejegyzés: 4 dolog, amit az egyházaknak a gyermekmolesztálásról tudniuk kellene...

ali.v 2018.11.08. 21:11:17

@allegravelli: azért voltak előzmények, jelek és érzések és persze sok ima. Hát nem csodálatos Isten vezetése? Sajnos sokan azt gondolják hogy majd házasság előtt megismerik egymást stb. Azt mégsem jön össze és egyik kapcsolat jön a másik után. Istennek átadott életben áldások vannak. Kívánom hogy neked is legyen mély hited!

Bejegyzés: 4 hazugság a házasság előtti együttélésről

allegravelli 2018.07.08. 08:05:14

@ali.v: Nem éltetek együtt és nem is ismertétek egymást. Gyakorlatilag BÁRKIT elvehettél volna, tökmindegy, csak az istened parancsai szerint élj. Hátborzongató ez a mélykeresztény stíl...

Bejegyzés: 4 hazugság a házasság előtti együttélésről

allegravelli 2018.07.08. 07:54:05

@Vipera01: Na, ettől vagyok rosszul. Mert azért, mert csak, mert azt mondtam, mert eleve elrendeltetett. Még szerencse, hogy nem hiszek benne. Mármint a létezésében igen, csak abban nem, hogy ez bármit is számítana.

Bejegyzés: Egy keresztény csináltathat tetoválást?

Vipera01 2018.07.05. 15:37:38

@allegravelli: Isten attól Isten, hogy megtehet olyasmiket, amiket mi nem.

Bejegyzés: Egy keresztény csináltathat tetoválást?

macus lil 2018.06.19. 08:45:59

Szia mindenkinek
Segítünk abban, hogy valóra váljon az álma, elég örökkévaló ahhoz, hogy az álmaidat az europafinancialgrowth@gmail.com címén 2% -os alacsony kamatlábbal megkapja. Jelentkezzen most
Macus

Bejegyzés: 4 élethelyzet, amikor a válás lehet a megoldás

ali.v 2018.05.04. 14:23:40

egyetértek a cikkel. én több mint 7 éve nősültem, úgy hogy nem éltünk együtt előtte és gyakorlatilag nem is ismertük egymást. (korábban egyszer találkoztunk úgy hogy beszéltünk is egymással, de az is max. 1-2 mondat volt!) Szerintem a közös hit és egymás elfogadása nagyon fontos, hogy évek múlva is úgy érezzem, hogy a feleségem a legjobb társam.

Bejegyzés: 4 hazugság a házasság előtti együttélésről

LA fotó 16 · https://www.la-foto.hu/ 2018.04.29. 07:44:38

Családi fotózás a la-foto.hu-nál. Családi fotózás stúdióban, kültéren, helyszínen. Minőségi családi fotózás megfizethető áron. Szépen retusált képek kerülnek átadásra digitális formában.

www.la-foto.hu/index.php/csaladi-fotozas

Bejegyzés: 35 ajándék, amit a gyermeked sohasem felejt el
süti beállítások módosítása